Suus van Rooijen project en procesmanager bij p2

17 april 2015 Consultancy.nl

Suus van Rooijen is aangesteld als project- en procesmanager bij p2. De afgelopen jaren werkte Van Rooijen voor de gemeente Peel en Maas en was ze onder meer betrokken bij de door de overheid ingezette decentralisatieslag (wmo) en bij initiatieven rondom Het Nieuwe Werken. In haar nieuwe rol bij p2 zal zij zich voornamelijk richten op projecten binnen het sociaal domein.

Suus van Rooijen behaalde een Bachelor in Communicatie aan Fontys en rondde in 2010 haar master in Algemene Sociale Wetenschappen af aan de Universiteit Utrecht. Na haar studies begon Van Rooijen als trainee bij de Gemeente Peel en Maas, waar ze projecten draaide op verschillende afdelingen. Binnen de organisatie groeide ze door tot Adviseur Maatschappelijke Ontwikkeling, waarbij ze zich richtte op de transities van de maatschappelijke taken die van het Rijk naar de gemeente zijn gekomen, specifiek op de wmo en het doelgroepenvervoer. Daarnaast begeleidde ze een groot traject binnen de gemeente, gericht op een nieuwe manier van werken.

Suus van Rooijen, p2

p2
Na zo’n vier jaar binnen de gemeente was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond Van Rooijen bij het in Rossum gevestigde programma- en projectmanagementbureau p2, waar zij inmiddels is aangesteld als project- en procesmanager. In haar nieuwe rol richt zij zich voornamelijk op projecten binnen het sociaal domein.

Van Rooijen, die zichzelf onder meer omschrijft als sociaal, ambitieus en resultaatgericht, is verheugd over de nieuwe uitdaging en het kunnen inzetten van haar kwaliteiten: “Het is mijn sterke kant om kwaliteiten bij anderen naar boven te halen en mensen te enthousiasmeren voor verandertrajecten en uitdagende projecten. Ik ben trots op de resultaten die ik de afgelopen jaren heb bereikt en kijk er naar uit om met nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan”, aldus de kersverse projectmanager.

Nieuws

Meer nieuws over