BDO Amersfoort gaat verder onder de naam HB2

20 februari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

BDO Amersfoort gaat zelfstandig verder onder een andere naam: HB2. Door de verzelfstandiging van het kantoor, die met terugwerkende kracht ingaat per 1 januari 2015, is het niet langer onderdeel van het BDO netwerk. HB2 zal zich specifiek richten op accountancy-, bedrijfs- en belastingadvies.

Verzelfstandiging BDO Amersfoort
Onlangs besloot het partnerteam van de Amersfoortse vestiging van BDO zelfstandig verder te gaan onder een nieuwe naam. Samen met 21 werknemers nemen de partners het klantenbestand van BDO over, dat zich richt op accountancy-, bedrijfs- en belastingadvies. Als nieuwe naam voor het kantoor werd gekozen voor HB2. Eerder al werd de Audit & Assurance tak van de Amersfoortse BDO vestiging geïntegreerd binnen overige BDO kantoren. Doelstelling was het verbeteren van de kwaliteit en het bundelen van de krachten binnen dit segment. In het kader van de huidige verzelfstandiging van het Amersfoortse kantoor zal de Audit & Assurance-praktijk wel onderdeel blijven van BDO.

 BDO Amersfoort Kantoor

Samenvoegen 
BDO geeft aan in de toekomst de overige dienstverlening van ‘BDO Amersfoort’ onder te brengen in andere BDO kantoren: “Het is altijd zoeken naar de juiste balans tussen lokale aanwezigheid en borging van de kwaliteit. BDO is ervan overtuigd dat bedrijven uit Amersfoort en omstreken ook goed kunnen worden bediend vanuit een regiokantoor zonder in te boeten aan de kwaliteit van zowel de klantrelatie als de dienstverlening” aldus BDO.