Marloes van Kats en Gerben Vat versterken p2 team

25 februari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau p2 heeft onlangs zijn gelederen versterkt met de komst van Marloes van Kats en Gerben Vat. Van Kats is aangesteld als Projectmanager, waarbij zij zich zal richten op strategieontwikkeling. Vat is aangesteld als Project- en Procesmanager, gericht op cross-overs op het vlak van ruimte en mobiliteit.

p2 uit Rossum is gespecialiseerd in project-, proces-, programma- en portfoliomanagement, en bestaat uit zo’n 45 professionals. Onder zijn opdrachtgevers valt de publieke en private sector, van MKB tot multinationals, en van kleine gemeenten tot Rijksoverheid. Per 1 januari heeft het bureau het team uitgebreid met de komst van Marloes van Kats en Gerben Vat.

Marloes van Kats behaalde haar bachelor Business Administration aan de Universiteit van Groningen in 2006, waarna ze een jaar later haar master Business Administration met een specialisatie in Change Management cum laude afrondde. Tijdens haar master deed zij een Internship bij Berenschot, waarbij ze de rol van topmanagement in veranderprojecten onderzocht. In 2008 werd ze als Management Trainee aangesteld bij Essent, een talentenprogramma waarin ze verschillende projecten leidde en haar persoonlijke en leiderschapskwaliteiten ontwikkelde. 

Marloes van Kats & Gerben Vat, Projectmanagement

Na twee jaar ging ze aan de slag als consultant bij RWE Consulting, de inhouse consulting club voor het topmanagement van RWE Group (moederbedrijf van Essent). In deze tijd deed ze o.a. ervaring op in strategietrajecten, business transformaties en verbeterprogramma’s. Bij p2 is Van Kats aangesteld als Projectmanager. Zij zal zich voornamelijk richten op de ontwikkeling en realisatie van strategie oplossingen en op het begeleiden van duurzame initiatieven binnen sectoren Feed, Food en Energie.

Na het behalen van zijn master Planologie aan de Universiteit van de Nijmegen in 2007 startte Gerben Vat zijn carrière bij adviesbureau BMC als Adviseur Ruimte & Omgeving. Via BMC deed hij ervaring op als onderzoeker en consultant op het vlak van mobiliteitsmanagement, de woningmarkt, complexe besluitvormingsprocessen, erfgoed en participatietrajecten met stakeholders – voor opdrachtgevers in de publieke sector. Bij p2 is Vat aangesteld als Project- en Procesmanager in het marktvenster mobiliteit. In zijn nieuwe rol zal hij zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van cross-overs op het snijvlak van ruimte en mobiliteit voor de publieke sector.

Nieuws

Meer nieuws over