ZICHT Consultants

ZICHT Consultants, dit zijn wij

Bij ZICHT Consultants steken wij de handen uit de mouwen voor het verbeteren van operationele prestaties, dit doen wij door oplossingen te implementeren op het gebied van proces, IT & data en organisatie. Hierbij ligt onze expertise in de energie- en infrasector. Onze specialistische kennis passen wij toe om complexe vraagstukken te doorgronden en tot structurele oplossingen te komen. Daarbij werken wij intensief samen met de operatie van onze klanten.

De energie- en infrasector staan voor grote uitdagingen; de energietransitie, capaciteitsproblemen, en de veroudering van assets zijn slechts een greep uit de alledaagse problematiek. Met onze kritische blik en diepgaande sectorkennis doorgronden wij de vraagstukken in het nu én in de toekomst. Dit doen wij altijd in nauw contact met de operatie omdat zij het dichtst bij deze uitdagingen staan. Gezamenlijk plaatsen wij het vraagstuk in perspectief en komen we tot een structurele oplossing.

Expertises

Operationeel sturen, Portfolio management, Data management, Project management, Programma management, Process management, Change management, Productiviteitsverbetering, Business Intelligence, Low-coding, RPA.

ZICHT Consultants | Nieuws