Zelforganisatie Fabriek

De Zelforganisatie Fabriek begeleidt organisaties en teams in het verbeteren van resultaten, klantwaarde en werkgeluk door toepassing van nieuwe manieren van werken waarbij duurzaam samenwerken en continu leren centraal staan.

Wij begeleiden jouw team en organisatie met:


Training

Wij organiseren diverse trainingen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Onze trainingen bevatten de onderwerpen: Zelforganisatie en Zelfsturing, Coachend Leidinggeven, Persoonlijk Leiderschap, DISC en Feedback. De trainingen zijn zowel individueel te volgen als in-company te organiseren. Onze in-company trainingen zijn altijd afgestemd op jullie context en branche. Voor een overzicht met inhoudelijke informatie per training verwijzen we je graag door naar ons trainingsoverzicht.

Coaching
Om zelforganisatie verder uit te breiden, hebben wij verschillende modules ontwikkeld om het zelforganiserend vermogen van een team te vergroten. Met onze coaching geven we richting aan teams, zorgen we voor progressie, interveniëren we en reflecteren we zonder onderdeel te worden van het team. Onze aanpak brengt structuur aan, zodat het team zich stapsgewijs naar het gewenste resultaat kan bewegen.

Transformatie
Ook begeleiden de coaches van de Zelforganisatie Fabriek de transformatie naar een zelfsturende organisatie. Dankzij ons train-de-trainer concept blijven ook eigen medewerkers vanaf het begin bij de transformatie betrokken. Met onze aanpak bieden wij organisaties een structuur aan waarin we stap voor stap de mate van zelforganisatie vergroten.

Wat vinden we belangrijk?

We proberen van het eerste moment een duurzaam en lerend systeem achter te laten. Wij zien organisaties als een organisme. Jouw team staat in relatie tot de rest van de organisatie en tevens tot de buitenwereld. Voor duurzame resultaten houd je deze aspecten ook tegen het licht.

Bij de Zelforganisatie Fabriek zorgen wij ervoor dat onze aanpak wetenschappelijk gegrond is, maar bij klanten willen we altijd snel praktisch aan de slag. Zo boeken we meteen resultaat.

In iedere training of coachingstraject streven wij naar een persoonlijke en gelijkwaardige samenwerking met klanten.

Wil je meer weten over ons?

Heb je vragen over onze aanpak, onze projecten of over onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op via 020 –2442838 of info@zelforganisatiefabriek.nl. We helpen je graag verder!

Op onze website www.zelforganisatiefabriek.nl posten wij regelmatig nieuwe blogs met handige tools en downloads om zelf een begin te maken met zelforganisatie en zelfsturing.

Agile Scrum Groep - Vanuit gelijkwaardigheid naar meer resultaat