Volt Strategy

Volt Strategy is een strategisch adviesbureau met een hecht team van zeer ervaren professionals. Wij helpen management van grote organisaties bij het uitzetten van hun nieuwe koers. Wanneer het voor de juiste beslissing niet draait om jarenlange ervaring en kennis in de sector alleen. Vaak gaat het projecten met échte impact, meer dan financieel alleen. Zoals een systeemsprong in het OV of het betaalbaar houden van de zorg door reverse marketing. Door onze focus op unieke vraagstukken is geen project hetzelfde.

Dit doen we samen, niet hiërarchisch; ervaring en jong talent zij-aan-zij. Dit was bij de oprichting al onze uitdrukkelijke wens – en zit inmiddels 15+ jaar in onze genen.

Kijk voor meer voorbeelden van ons werk hier.

Wat bieden wij?

Een unieke kans om als strategie consultant aan de slag te gaan voor grote organisaties, terwijl je op dagelijkse basis met ervaren consultants samenwerkt in een non-hiërarchisch team. Je pad ligt niet van tevoren vast; Als onderdeel van ons team krijg je direct de rol die past bij je talent en ambitie, ook als we bij de cliënt zijn en krijg je de kans uitzonderlijk snel te groeien. Dit ondersteunen we met een door ons opgesteld pad van trainingen en een persoonlijk trainingsbudget dat je naar wens kan inzetten.

Wie zoeken we?

Je bent uitzonderlijk getalenteerd en wordt geïnspireerd door complexe ‘vraagstukken’ – op welk terrein dan ook. Daarnaast beschik je over het analytisch en conceptuele denkvermogen om deze vraagstukken behapbaar en kwantificeerbaar te maken. Je durft het aan om initiatiefrijk samen te werken met ervaren professionals en krijgt energie van werken in een team.

Maak contact

Spreekt Volt Strategy jou aan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Tim de Bruijn (bruijn@voltstrategy.nl) en dan gaan we samen kijken of jij onderdeel van ons ambitieuze team wordt. Wil je eerst nog meer te weten komen over ons team, bekijk dan onze website: www.voltstrategy.nl.

Volt Strategy | Nieuws