Volt Strategy

Volt Strategy ondersteunt het management van grotere organisaties bij het bepalen van hun nieuwe koers. Met gestructureerde analyses brengen we heldere inzichten en schetsen we nieuwe perspectieven. De dagelijkse betrokkenheid van onze partners en pragmatische oplossingen maken onze aanpak uniek. We passen deze werkwijze met goede resultaten toe sinds de start van dit initiatief in 2006.

C-level executives vragen ons als de richting voorwaarts niet duidelijk is. Zij zoeken een winnende strategie, nieuwe perspectieven of een relevant afwegingskader. Nieuwe markten betreden, nieuwe technologie inzetten, efficiëntie verbeteren – welke stappen te zetten? Het kan bijvoorbeeld gaan over de elektrificatie van het openbaar vervoer, het effectief inkopen van medicijnen, het bereikbaar houden van een Nederlandse metropool of het ondersteunen van een NGO die in Afrika zonnepanelen aanlegt.

Kijk voor meer voorbeelden van ons werk hier.

Wat bieden wij?

Een unieke kans om als strategie consultant aan de slag te gaan voor grote internationaal opererende organisaties, terwijl je samenwerkt in een non-hiërarchisch team. Wij zullen er alles aan doen om jouw talent maximaal in stelling te brengen. Daarom wordt je gelijk medeverantwoordelijk voor het bereiken van het optimale resultaat voor onze cliënt en volg je een door ons opgesteld pad van trainingen om basis consulting vaardigheden te leren. Daarnaast krijg je zelf de verantwoordelijkheid om je eigen trainingspad uit te breiden (uiteraard met intensieve begeleiding en een eigen persoonlijk trainingsbudget).

Wie zoeken we?

Je bent uitzonderlijk getalenteerd en wordt geïnspireerd door complexe ‘vraagstukken’ – op welk terrein dan ook. In een team werken geeft je energie en je durft binnen het team jezelf te zijn, wat je in staat stelt om je volledig in te zetten. Je durft het aan om je aan te sluiten bij een ambitieus en ondernemend team dat zich tot het uiterste wil inzetten voor cliënten.

Maak contact

Spreekt Volt Strategy jou aan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Cyriel Hakkers (hakkers@voltstrategy.nl) en dan gaan we samen kijken of jij onderdeel van ons ambitieuze team wordt. Wil je eerst nog meer te weten komen over ons team, bekijk dan onze website: www.voltstrategy.nl

Volt Strategy | Nieuws