Visa Consulting & Analytics

Wie zijn we?

Visa Consulting & Analytics (VCA) is de betalingsadviestak van Visa. We zijn een wereldwijd team van honderden betalingsadviseurs en datawetenschappers, verspreid over zes continenten.

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van strategie, product, portfoliobeheer, risico's, de digitale wereld en nog veel meer, met tientallen jaren ervaring in de betalingssector. Onze datawetenschappers zijn experts op het gebied van statistiek, geavanceerde analyses en machine learning met exclusieve toegang tot de inzichten van ons eigen VisaNet system, één van de grootste betalingsnetwerken ter wereld.

De combinatie van onze diepgaande expertise op het gebied van betalingsadvies en onze veelomvattende gegevens stelt ons in staat om nuttige inzichten en aanbevelingen te identificeren die leiden tot betere zakelijke beslissingen.

Wat doen we?

We adviseren banken, issuers, acquirers, merchants, fintechs en andere ondernemingen in zes toepassingsgebieden die de hele levenscyclus van de klant beslaan.

 • Strategie
  Wij helpen klanten bij het formuleren van betalingsstrategieën om groei en winstgevendheid te stimuleren, te concurreren in de digitale economie en belangrijke zaken als open bankieren, realtime betalingen en opkomende platforms van derden aan te pakken.
 • Product
  Wij leveren productwaardeproposities voor klanten, waaronder nieuwe productontwikkeling, vernieuwingen en upgrades
 • Portfoliobeheer
  We helpen klanten bij het identificeren van de juiste klanten en de beste portfolioacties die acquisitie, betrokkenheid en retentie stimuleren
 • Risico
  We helpen klanten risico's en fraude beter te beheren en tegelijkertijd de klantervaring te optimaliseren
 • Digitale oplossingen
  We ondersteunen klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren van digitale strategieën voor het aanpakken van problemen zoals 'top of wallet', 'card on file', activering en voortdurende betrokkenheid
 • Uitvoering
  We integreren onze adviseurs in de organisaties van onze klanten om de implementatie van aanbevelingen te ondersteunen

Meer weten over Visa Consulting & Analytics? Bekijk ook onze LinkedIn company page.

 

Visa Consulting & Analytics | Nieuws