Valcon | Werken bij

Je bent enthousiast, sociaal, nieuwsgierig en een harde werker. Je identificeert en benut kansen. Gedreven. Snel. Samen. 

Voel je je thuis in de consulting waar je samen met de klant werkt aan de strategie, de processen, de gebruikte technologie en aan hoe het bedrijf de medewerkers enthousiasmeert en handvaten biedt voor de uitdagingen van de toekomst? Of ben je juist iemand die graag meedenkt over innovatieve manieren om technologieën in te zetten en deze vervolgens ook realiseert? Of dompel je je graag onder in de data? Bij Valcon bieden we verschillende toffe rollen en projecten in onze capabilties (Consulting, Technology en Data). Hier bundelen we onze krachten om tot de bést mogelijke oplossing voor onze klanten te komen. Geen uitdaging te groot.

We onderscheiden ons in de markt door onze end-to-end projecten. Van strategie tot implementatie. Van directiekamer tot werkvloer. Uitdagende projecten bij toonaangevende klanten binnen verschillende industrieën (Infrastructure & Transport, Public, Financial Services, Industrials, en Retail). We gaan eerlijk en transparant te werk. We doen wat we beloven.

Valcon staat voor Value Consulting. Waarde staat centraal in alles wat we doen voor onze klanten. Waarde staat ook centraal in alles wat we voor onze collega’s doen. We doen er alles aan om de juiste collega te matchen bij het juiste project en we bieden relevante trainingen om jezelf nog verder te ontwikkelen. Elke Valconeer is gekoppeld aan een dagelijks begeleider op het project én een mentor die overkoepelend meedenkt in jouw ontwikkeling en jouw welzijn. Het doel: met plezier naar ons werk gaan en maximaal waarde toevoegen bij de klant!

Deze 5 kernwaarden staan centraal in ons bedrijf:

  • Can do’ mentaliteit
  • Samen
  • Nieuwsgierig
  • Integer
  • Plezier 

Herken je jezelf in onze kernwaardenwaarden? Neem dan snel een kijkje op onze website (Valcon.com) of neem voor meer informatie contact op met ons recruitmentteam (recruitment.nl@valcon.com)

Valcon | Nieuws