Leanprofs

Leanprofs is een Lean en Agile adviesbureau met een twist. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan het creëren van high performance omgevingen waarin teams focus houden op het resultaat zonder de verbinding met elkaar te verliezen. Met als motto “Because people matter!” combineren wij bewezen methoden zoals Lean en Agile met de inzichten uit de gedragswetenschap om het als een integraal geheel te implementeren.

Hoe helpt Leanprofs®

Bij Leanprofs gaat het om het creëren van een omgeving en cultuur waarbij verbinding, eigenaarschap en lerend vermogen centraal staan. Zonder daarbij de focus op het resultaat te verliezen. Dit doen we door: 

Trainingen & Masterclasses
In de LCS geaccrediteerde Lean en Agile trainingen van Leanprofs® leiden we jou op als Lean Yellow Belt, Green Belt of Black Belt. Naast dat je de Lean principes en technieken leert toe te passen, verdiep je je vooral ook in het begeleiden van de samenwerking en interactie in teams en organisaties. Of zoals wij zeggen: de ‘Lean dialoog’. 

Advies & Coaching
Wij gaan daarbij verder dan alleen het efficiënt maken van werkprocessen door het wegnemen van verspillingen. De adviseurs & teamcoaches van Leanprofs® helpen graag bij het integreren van bewezen methoden zoals Lean en Agile met de nieuwste inzichten op het gebied van team coaching en gedragswetenschap.

Interim ondersteuning
Als leidinggevende ben je er vast wel eens tegenaan gelopen. Je bent wel bezig met verbeterprojecten naast het reguliere werk, maar tijdgebrek staat de voortgang in de weg. Bovendien duurt het lang om beslissingen te nemen en een frisse blik van buitenaf kan dan helpen. Versterk je team dan met een interimconsultant van Leanprofs®.

Project Management
Wij realiseren ambitie met een sterke focus op co-creatie en gelijkwaardigheid. Dat is waar de projectmanagers van Leanprofs® voor staan! Leanprofs kan een programma of project voor u managen, maar nemen desgewenst ook resultaatverantwoordelijkheid. Wij komen graag met u in gesprek om uw uitdagingen te bespreken.

Leanprofs | Nieuws