Into Control

Wie zijn wij?

Into Control loopt in Nederland voorop wat betreft Risk, Compliance & Assurance consultancy. Het bedrijf is opgericht in 2007 en specialiseert zich in het optimaliseren van interne beheersing. De consultancy diensten gaan dus over het inrichten en optimaliseren van richtlijnen, processen, procedures en maatregelen om tot een betrouwbaar resultaat te komen. Wij focussen ons hierbij naast Risk, Compliance en Assurance ook op IT- en optimalisatie vraagstukken. 

Al onze consultants delen de visie dat de interne beheersing van organisaties efficiënt en transparant moet verlopen zodat zij een stabieler resultaat kunnen leveren dat inherent continue verbeterkracht en dus bedrijfscontinuïteit stimuleert. Ons doel is om de organisatie en processen bij onze klanten zo optimaal mogelijk in te richten en best practices te formuleren voor alle serviceverleners in Europa. Voor de interne beheersing houdt dit in dat binnen de toetsingskaders van het Capability Maturity Model (CMM) minimaal een volwassenheidsniveau van 4 wordt bereikt.

Wat doen wij?

Wij bieden onze services aan in de vorm van gedegen advies, projectmanagement, interim assistentie op verschillende afdelingen en/of door te fungeren als sparringpartner. Daarnaast organiseren wij trainingen, workshops en ronde tafel sessies zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. 

Onze dienstverlening valt in de volgende categorieën:

 • Ondersteuning Risk Management functie
 • Ondersteuning Compliance functie
 • Ondersteuning Security functie
 • Ondersteuning bij toezichthoudersvragen/vergunningsaanvragen
 • Ondersteuning tijdens oriëntatie naar/implementatie van GRC Tooling
 • Implementatie van frameworks (ISO 27001/9001/27701, NEN 7510, ISAE3000/3402, COBIT, SOC 1/2/3, SOX, DNB, AVG)
 • Procesoptimalisatie (LSS, RPA, etc.)
 • Internal audit

Waarom kiezen klanten voor ons?

Wij ontzorgen onze klanten, doordat wij hen, met minimale inzet van hun kant, aan de hand van onze kwalitatief hoogwaardige services op het beoogde volwassenheidsniveau brengen om:

 • aan wet- en regelgeving te voldoen;
 • efficiëntie en continue verbetering te realiseren, en/of;
 • assurance te kunnen geven aan stakeholders.

Wij hanteren een échte hands-on mentaliteit en nemen ownership om projecten tot een goed einde te brengen. Wij garanderen kwaliteit en zorgen er altijd voor dat de opdrachten die aan ons zijn uitbesteed een goed eindresultaat krijgen (bijv. schoon Assurance rapport, externe audit zonder bevindingen, vergunning geaccepteerd, optimalisatie van x omzet gerealiseerd). 

Daarnaast hebben wij door de jaren heen een goede naam in de markt gekregen doordat wij een pragmatische insteek hebben die snel en effectief tot resultaten leidt. Wij creëren namelijk oplossingen samen met onze klanten en brengen daarbij onze kennis, ervaring en bewezen methodieken in. Onze trajecten zijn succesvol doordat wij continu oog hebben voor het draagvlak bij het management, de betrokkenheid van de medewerkers én de belangen van interne en externe stakeholders. 

Contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina https://www.intocontrol.nl/contact/

Into Control | Nieuws