HillFive | Werken bij

HillFive is een internationaal adviesbureau, met vestigingen in Zeist en Essen (D). We zijn gespecialiseerd in het realiseren van programma’s gericht op prestatieverbetering. Wij helpen onze klanten in de sectoren energie en industrie met procesoptimalisatie, organisatieverandering en strategie activatie. Kijk voor voorbeelden van ons werk op onze website.

Wie zijn wij?

HillFive consultants zijn accuraat, flexibel, analytisch en organisatiesensitief. We zijn echte zelfstarters en pakken zonder twijfelen nieuwe uitdagingen aan. We zitten naast de klant en denken echt met de klant mee. Van mens tot mens. Dat past ook bij onze purpose: “To leave a lasting impression in our clients’ lives”.

Deel uitmaken van het HillFive-team betekent dat je onderdeel wordt van een gezellig, intelligent en ondernemend team. We zijn nooit afwachtend, maar zetten zelf altijd de volgende stap. We zijn trots op onze analyses, maar meer nog op wat we dóen. Flexibiliteit is essentieel als je bij HillFive werkt. Het is van het grootste belang dat je jezelf en anderen kunt managen, op die manier kunnen we allemaal de best mogelijke ervaring hebben. We investeren in de competentie en vaardigheden ontwikkeling van onze medewerkers en zorgen voor uitdaging en ambitie op het werk. Het allerbelangrijkste is echter dat je het naar je zin hebt bij ons, en daar doen we ons uiterste best voor!

Vacatures

Onze klantportefeuille is aan het groeien, daarom zoeken we nieuwe consultants die ons team komen versterken. Bekijk onze vacatures op www.hillfive.nl/vacatures/.

Werken bij HILLFIVE

HillFive | Nieuws