HEYDAY Consultancy

HEYDAY Consultancy staat voor fris durven denken, meer durven doen. Onze consultants zijn de eerste stap naar impact. Zij brengen facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van je bedrijf. 

Bij HEYDAY Consultancy heb je de zekerheid van onze duidelijke en bewezen werkmethode, toegepast op elk vraagstuk. Met meer dan 100 bevlogen facility management professionals zoeken wij samen met de opdrachtgever naar de beste oplossing. Opdrachtgevers krijgen hierdoor advies waar ze echt mee vooruit kunnen. 

HEYDAY Consultancy is onderdeel van HEYDAY Facility Management. Al twintig jaar zorgt HEYDAY Facility Management voor verrassende inzichten en vooruitgang in organisaties in Nederland. In september 2002 betrad HEYDAY als eerste partij de markt van integrale facilitaire dienstverlening. En groeide uit tot specialist en grensverlegger in dit volledige vakgebied: van receptiediensten en huisvestingsvraagstukken tot verbetermanagement en integrale facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen, verdeeld over vier labels, faciliteert HEYDAY de groei van organisaties en hun mensen. Elke dag opnieuw.

Kijk voor meer informatie op heydayfm.nl.

HEYDAY Consultancy | Nieuws