Gupta Strategists | Werken bij

Ben je ambitieus, beschik je over een scherpe analytische geest en blink je uit in wat je doet? Houd je van samenwerken en neem je graag het initiatief? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken.

Bij Gupta werken verschillende mensen samen aan strategische projecten in de zorg. We zijn gedreven, resultaatgericht, maar ook echte teamspelers. Wij zoeken nieuwe collega’s die ons team kunnen versterken.
 

Gupta legt de lat hoog

Bij Gupta Strategists doet je studieachtergrond minder ter zake. Er lopen hier artsen, natuurkundigen, economen, farmaceuten, biomedici en econometristen rond. Sommige collega’s zijn direct na hun studie bij ons gestart, anderen zijn eerst gepromoveerd of hebben elders werkervaring opgedaan. Wat is wel belangrijk? Dat je in de zorg een rol van betekenis wilt spelen. Dat je kritisch bent en geen genoegen neemt met voor de hand liggende antwoorden. Dat je lol hebt in samenwerken, kwantitatieve analyses uitvoeren en impact realiseren voor klanten. En dat je de lat hoog legt voor jezelf en je omgeving.

Blijven leren en ontwikkelen

Bij Gupta Strategists werk je in kleine teams met ervaren collega’s. Zo krijg je de vaardigheden als consultant snel onder de knie. Daarnaast bieden we een uitgebreid trainingsprogramma, afgestemd op jouw ontwikkelingsbehoeften. Een ervaren consultant helpt je als mentor verder in je persoonlijke ontwikkeling. Succesvolle consultants krijgen bij Gupta de kans een top-MBA te volgen. Voor de rest zijn onze overige arbeidsvoorwaarden minstens gelijkwaardig aan die van grote internationaal georiënteerde strategy consultants. 

Kennismaken en/of solliciteren

Informeel met ons kennismaken kan het hele jaar. Stuur hiervoor een e-mail naar Michiel Oosterwaal met je CV en cijferlijsten van de middelbare school en universiteit bijgevoegd. Wij zullen je in een gesprek helder schetsen wie we zijn, wat we doen en welke kansen we bieden. Denk je dat jij een goede aanvulling bent voor het team van Gupta? Stuur dan een korte motivatiebrief met je CV en cijferlijsten van de middelbare school en universiteit naar Michiel Oosterwaal. Je hoort dan binnen een week of je wordt uitgenodigd voor een eerste interviewronde. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en de gevraagde voorbereiding, dan kun je hieronder een beschrijving van het sollicitatieproces downloaden. 

Heb je vragen over werken bij Gupta of de sollicitatieprocedure? 
Neem dan contact op met Michiel Oosterwaal via Michiel.Oosterwaal@gupta.nl of 06-18 55 12 55

Gupta Strategists | Nieuws