Finance Ideas | Werken bij

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als professional binnen de financiële sector? Wil je graag met jouw kennis en kunde een positieve impact maken op de maatschappij? Dit is je kans! Kom ons helpen om samen met woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers hun toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Samen met collega’s, klanten en toezichthouders draag je bij aan toekomstigbestendig en financieel onderbouwd beleid.

Matcht ons DNA met dat van jou?

Je werkt graag bij een commerciële organisatie die het belang van de maatschappij voorop stelt. Oké… die match is er. Daarnaast zoek je een organisatie die kennisgedreven is met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden en collega’s om je heen die inspireren en waar je van kunt leren.  Perfect, ook dat past dus! Kom eens langs, drink een kop thee of koffie en maak kennis met Finance Ideas.

Teamwork en verantwoordelijkheid

Vind jij het belangrijk dat je een baan hebt waar je echt wat leert? Waar je de ruimte krijgt om kansen in de markt te spotten en er ook iets mee te doen? Die mening delen we. Onze adviseurs krijgen veel verantwoordelijkheid en ruimte om hun kwaliteiten te benutten binnen de afwisselende projecten. Dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Projecten worden in teamverband uitgevoerd. Altijd met een senior adviseur of partner. Je hebt dus direct toegang tot kennis van ervaren collega’s en onze hoogleraren. Samen sparren, van elkaar leren en elkaars kennis gebruiken met een hogere kwaliteit als resultaat. Alvast weten met wie je samen gaat werken? Dit zijn je toekomstige collega’s.

Kennis delen

Onze adviseurs maken het verschil. Ze hebben allen de drive om écht te willen weten wat er speelt binnen de sector. Kennis delen zit dus diep in ons DNA. Zo sturen we dagelijks artikelen naar elkaar, organiseren we kennisdagen en lunch & learn sessies waarin collega’s en externe vakgenoten hun expertise delen. We dagen elkaar uit op inhoud en kwaliteit, maar ook met tafeltennis en -voetbal.

We hebben een nauwe band met studieverenigingen en universiteiten, waar twee van onze adviseurs – Piet Eichholtz en Kees Koedijk – als hoogleraar actief zijn. Wij vinden het belangrijk om hen mee te nemen in onze adviestrajecten en samen tot inzichten en conclusies te komen. Het doel? Evidence based en data driven consultancy. Ook hebben wij de Finance Ideas Academy opgericht, zodat we onze klanten door middel van trainingen op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen in de markt.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik hoor je denken: kennis bijhouden, kansen spotten in de markt, diverse projecten. Heb ik wel ruimte binnen mijn werkzaamheden om dit te realiseren? Ja, die ruimte krijg je. Declarabiliteit op individueel niveau is bij ons geen gespreksonderwerp. Wij vinden kansen signaleren, positieve energie, assertiviteit en tevreden klanten veel belangrijker. Hoe ziet dit er concreet uit? Elke zes weken praat één van de partners met je bij. Waar word je blij van? Wat heb je nodig? Hoe vind je het zelf gaan? We bespreken samen van welke projecten jij blij wordt, zodat het werk je energie blijft geven.

Heb je behoefte aan een opleiding of cursus? Dat kan, voor starters hebben we een traineeprogramma, met naast inhoud ook ruimte voor intervisie. In huis organiseren we trainingen rondom communicatievaardigheden, presentatie skills en coaching. Ook andere opleidingen zijn mogelijk. Zo zijn adviseurs bezig met een MBA Data Analytics, een Executive Master of Finance & Control, Executive programme Treasury Management & Corporate Finance en de CFA opleiding. Kortom; we staan voor alles open, overtuig ons van de toegevoegde waarde voor onze klanten en voor jou.

Aandacht voor werk-privébalans

Zit je thuis goed in je vel, dan geeft dit ook positieve energie op je werk. We geloven daarom dat de balans tussen werk en privé essentieel is. Flexibiliteit in werktijden en eigen verantwoordelijkheid spelen hierbij een belangrijke rol. We laten onze adviseurs vrij om hier de juiste balans in te vinden. We werken hard, maar er is ook een funfactor. We begrijpen als geen ander dat een gezin belangrijk is. Zijn we thuis nodig, dan is die ruimte er dus ook.

De sfeer op kantoor proeven?

Hoe ervaren onze adviseurs het werken bij Finance Ideas en met wat voor projecten houden zij zich bezig?

Samen een kopje koffie/thee drinken?

Heb je een vraag over onze werkzaamheden, opleidingsmogelijkheden, traineeprogramma of vacatures? Wil je samen koffie/thee drinken om te sparren over jouw ideeën en je ideale functie? Neem contact op via info@finance-ideas.nl of bel met onze interne recruiter op telefoonnummer 030 – 232 0480.

Finance Ideas | Nieuws