Eden McCallum | Werken bij

Unieke werkomgeving voor consultants

De consultants die samen het netwerk van Eden McCallum vormen brengen over het algemeen een combinatie van een consulting opleiding bij een van de top-tier consultancies (Bain, BCG en McKinsey) en lijnervaring. Het is precies deze combinatie die door cliënten zo wordt gewaardeerd. De consultants zijn pragmatisch, werken goed samen met management en begrijpen uit eigen ervaring wat ervoor nodig is om zaken geïmplementeerd te krijgen. 

Consultants in het netwerk van Eden McCallum zijn onafhankelijk en toch onderdeel van een team. Ze worden in staat gesteld om hun tijd en energie te focussen op hetgeen dat hen het meest boeit: samenwerken met cliënten om belangrijke vraagstukken op te lossen en dat te doen in een team van zeer getalenteerde mensen. Veel van de consultants in het netwerk halen veel voldoening uit het feit dat Eden McCallum ook vaak betrokken is bij implementatie waardoor ze daadwerkelijk het resultaat van hun werk kunnen zien. 

Niet alle consultants die zijn opgeleid bij de grote kantoren zijn geschikt voor Eden McCallum. In Eden McCallum projecten is er zeer intensief contact met de cliënt. De clienten worden niet overladen met analyses en schema’s, maar formuleren samen met de consultants een nieuwe richting.  Dit vergt naast de gebruikelijke ‘problem solving skills’ een groot inlevingsvermogen en ‘people skills’. 

Bij Eden McCallum worden consultants ingezet op projecten waarvoor ze de juiste achtergrond en ervaring hebben. De consultants kiezen zelf, elk project opnieuw, ervoor om aan een project te werken of niet. Hiermee wordt voor de cliënt inzet en toewijding gegarandeerd – en voor de consultant steeds weer een interessante, passende opdracht.

Interesse om te werken bij Eden McCallum?

Neem contact op via consultantrecruitment@edenmccallum.com.

Eden McCallum | Nieuws