Yoobi

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoobi is schaalbaar, stabiel en je krijgt uitgebreide support.

Yoobi past perfect bij je organisatie

Met de verschillende modules van Yoobi stel je eenvoudig het pakket samen wat bij jou organisatie past. Urenregistratie, facturatie of een volledig CRM-pakket? Met Yoobi is de keuze aan jou.

Urenregistratie & Projecten
Registreer eenvoudig en snel je uren in Yoobi. Op basis van projecten heb je inzicht waar uren aan besteed worden en hou je overzicht over budgetten en planning.

Facturatie
Bespaar tijd en factureer met Yoobi. Zorg voor een naadloos proces. Factureer op basis van uren, fixed-price, offertes of abonnementen.

CRM
Met Yoobi CRM krijg je inzicht en structuur in je relaties en verkopen. Upload bijlagen eenvoudig aan de juiste relatie, maak offertes en registreer verkoopkansen.

Verlof- en onkostenregistratie
Automatisch diverse verloftypes toekennen gaat eenvoudig met de verlofmodule. Werknemers kunnen via de app eenvoudig verlof aanvragen en inzien. Kilometers of andere onkosten registreren? breidt dan uit met de onkosten module.

Automatiseren door integreren

Yoobi integreert met bekende boekhoudpakketten. Zo kun je gebruik maken van handige functies voor betalingsherinneringen en aanmaningen. Ook koppel je eenvoudig met Mollie, hiermee worden facturen snel & met gemak voldaan. Daarnaast deel je eenvoudig documenten met elkaar door de koppeling met diverse document management tools. Denk bijvoorbeeld aan Dropbox, Onedrive en Google Drive.

Yoobi | Nieuws