Team Dynamica

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€3.650,-
Duur
3 dagen
Startdatum - Locatie
10 september 2024 - Utrecht
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands

Wat houdt deze training precies in?

Bij de vijf daagse opleiding van Team Dynamica gaan we in op de alledaagse praktijk van het samenwerken binnen teams. Hierbij richten wij ons niet op het zichtbare proces, maar op de samenwerking tussen de teamleden. In de opleiding leer je hoe je de interactie tussen teamleden kan herkennen en hoe je de samenwerking van het team naar een hoger niveau kan brengen. Onze opleiding behandelt vooral wat niet zichtbaar is: de dynamica binnen teams. Naast de 3 opleidingsdagen word je 2 dagen in de praktijk gecoacht en bieden we je op basis van “lean coffee” directe sparringmomenten, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen.

Leerdoelen en toegevoegde waarde

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens uniek is. Als coach van je team kijk en acteer je vanuit jouw eigen unieke referentiekader. Het is belangrijk dat je weet wat dat referentiekader is, zodat je objectief kunt zijn. Bij Team Dynamica leer je de theoretische modellen toe te passen en naar je eigen spiegelbeeld te kijken want jij bent het beste gereedschap in de ontwikkeling van het team! 

Deze opleiding is leerzaam, inspirerend en interactief. In diverse oefensessies en werkvormen oefen je met deze team dynamica, zodat jij je “teamzorgen” direct in de praktijk kan brengen.

Na de training ben je in staat om:

 • Je eigen referentiekader te herkennen en erkennen zodat je objectief kunt kijken naar je team
 • De Team Dynamica te herkennen
 • Op basis van dynamica modellen te interveniëren en te sturen
 • Je team naar een hoger ontwikkelniveau te begeleiden.

Wanneer is deze training voor jou?

Je bent verantwoordelijk voor de samenwerking binnen je team en hebt de processen onder controle. Toch heb je het idee dat je nog niet het beste uit het team hebt gehaald. Je wilt jezelf én je team ontwikkelen en bent bereid hiervoor de bekende paden en patronen los te laten. Je hebt het lef en de durf om je kwetsbaar op te stellen om het beste resultaat te behalen. Uit jezelf én je team.

Ctree Academy biedt jou de persoonlijke aandacht en begeleiding die je verdient. Onze trainers staan dagelijks in het werkveld en weten als geen ander de praktijk naar de theorie te vertalen. Na de training houdt het niet op. Je wordt onderdeel van onze community en ook na de training kan je bij onze experts en je mede-trainees terecht met je vragen!

Data & locatie.

De start van de training vindt plaats op de volgende momenten.
De beschikbare plekken zijn beperkt, VOL = VOL!

Wat kost de training?

De prijs voor deze basisopleiding is € 3.650 per persoon (exclusief BTW). We bieden de mogelijkheid om de opleiding uit te breiden met twee dagen training-on-the-job à € 800 per persoon (exclusief BTW).

Wat krijg je van ons?

 • Een interactieve training van 3 dagen;
 • Een Team Dynamica hand-out;
 • Een schat aan praktijkervaring;
 • Sparren met de trainers op basis van Lean Coffee;
 • Een community om ook na de training met anderen in contact te blijven;
 • Levenslang plezier;
 • Een certificaat van deelname van de Ctree Academy.

Vragen?

Nienke Kuipers
Bureau coördinator
academy@ctree.nl
+31 6 26 48 07 89

Inschrijven

Algemene informatie

Aanbieder: Ctree

Type: Training

Kosten: €3.650,-

Duur: 3 dagen

Startdatum - Locatie
 • 10 september 2024 - Utrecht

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van Ctree

Meer opleidingen van Ctree