Data Consultancy Fundamentals

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€3.750,-
Duur
5 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands

Goede data-skills zijn de basis, maar de crux is hoe je je inzichten en analyses succesvol inzet in de organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je van eerste idee tot eindresultaat je impact kan vergroten. Zo helpen we je om je beter in te leven in de (interne) klant, je persoonlijke kwaliteiten slimmer benut en je projecten effectiever uitvoert.

Stuur mij de brochure!   |   Ik schrijf mij direct in!

Wat je leert

Bekende namen uit de advieswereld helpen jou de volgende stap te zetten op de volgende thema’s:

  • Persoonlijke adviesstijl
  • Consultancy basics & trends
  • Business innovation & business modelling
  • De klant en het consultingproces
  • Projectmanagement & agile werken
  • De oplossing opleveren/implementeren

Op basis van jouw persoonlijke leerdoelen werk je samen aan de belangrijkste ontwikkelpunten en ontwikkel je een passende persoonlijke adviesstijl. Dit doen we aan de hand van twee individuele intervisiesessies (tussentijds en enkele maanden na de training).

Voor wie?

De training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het datavak en graag zijn of haar adviesvaardigheden wil versterken. De focus ligt op je adviesvaardigheden, niet op het bijbrengen van data skills. Werk je als data-analist, -scientist of -engineer? Of adviseer je organisaties over het werken met data? Meld je dan aan!

Programma

Dag 1 – Ik als adviseur
Docent: Indra Balwant MSc, als organisatieadviseur gespecialiseerd in veranderprocessen en succesvol interveniëren. 

Dag 2 – De basics en trends van consultancy
Docenten: dr. Johan Posseth MMC & Mark Schipper. Johan Posseth heeft ruime ervaring als organisatieadviseur en is partner bij Kurtosis. Mark Schipper is trendwatcher, ervaren in organisatieontwikkeling en oprichter van trendbureau Freshmark.

Dag 3 –Ik en de klant
Docent: Luc Steenhorst, ruim 30 jaar ervaring in management consulting en tot voor kort directeur bij organisatie-adviesbureau Berenschot. Expert in organisatieontwikkeling, met name op het gebied van HR consulting, coaching, overheid, ondernemerschap en interim management.

Dag 4 – Uitdagingen in de uitvoering 
Docenten: Ad Stander & Klaes Sikkema. Als data-officer ondersteunt Ad het sociaal domein bij de gemeente Westland en expert in het vertalen van informatiebehoefte naar bruikbare informatiemodellen. Klaes is als partner werkzaam bij WE-consulting, waarbij technologische innovaties worden verbonden aan maatschappelijke opgaven. Daarnaast is hij o.a. kwartiermaker smart society bij de gemeente Dordrecht en voor Crowd Safety Management bij de Gemeente Den Haag. Ook doet hij met zijn organisatie onderzoek naar nieuwe vormen van samenwerking tussen publieke partijen en private (tech) partijen.

Dag 5 – Adviseren met impact
Docent: dr. Arno Geurtsen, al ruim 25 jaar ervaring als consultant op het gebied van governance en bedrijfsvoering, gespecialiseerd in complexe governance-vraagstukken. Daarnaast is Arno executive director van twee opleidingen bij de Erasmus Universiteit (de Executive Master Finance & Control en het Advanced Program Advisory).

Twee intervisiesessies (individueel)
Docent: Indra Balwant

Tussen lesdag 1 en 3 en een aantal maanden na de training 

Algemene informatie

Aanbieder: Kurtosis

Type: Training

Kosten: €3.750,-

Duur: 5 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Data Science

Meer opleidingen in Data Science

Meer opleidingen van Kurtosis

Meer opleidingen van Kurtosis

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.