Nederlandstalige opleiding tot Gallup Certified Strengthscoach

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€6.950,-
Duur
5 dagen
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Leidinggevenden, HR-professionals, zelfstandige coaches
Taal
Nederlands / Engels

Een strengthscoach helpt mensen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen tot sterke punten (strengths) en deze gericht in te zetten om hun professionele doelen te realiseren. Dat heeft als resultaat dat zij meer plezier en voldoening putten uit hun werk, duurzamer tot goede prestaties komen en succesvoller zijn in wat ze doen. Dat versterkt hun gevoel van verbondenheid (engagement) met hun opgave, met hun collega’s en met de missie van de organisatie waarvoor ze werken. Die verbondenheid is een cruciale voorwaarde voor een goede performance van individuen, teams en organisaties.

Het Amerikaanse onderzoeks- en adviesbureau Gallup biedt de opleiding tot strengthscoach wereldwijd aan onder de naam Gallup Global Strengths Coach course. Leeuwendaal is de licensed partner van Gallup voor het Nederlandse taalgebied. Wij verzorgen in nauwe samenwerking met Gallup de op Nederland toegespitste Nederlandstalige opleiding tot Gallup Certified Strengthscoach. Een pittige, vijfdaagse opleiding die deelnemers verrijkt met zeer veel direct toepasbare inzichten en vaardigheden, stevig gebaseerd op meer dan veertig jaar research door Gallup.

Certificering in drie stappen

Deze opleiding is de eerste en voornaamste stap in de erkenning tot Gallup Certified Strengthscoach. U maakt de certificering compleet door na de opleiding een online examen af te leggen en een aantal positieve coach-evaluaties te verzamelen.

Aanmelden

Algemene informatie

Aanbieder: Leeuwendaal

Type: Training

Kosten: €6.950,-

Duur: 5 dagen

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Leidinggevenden, HR-professionals, zelfstandige coaches

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Human Resources

Meer opleidingen in Human Resources

Meer opleidingen van Leeuwendaal

Meer opleidingen van Leeuwendaal

Meer opleidingen