7 adviesbureaus aanwezig op VGS Jaarcongres 2011

12 september 2011 Consultancy.nl

Op donderdag 29 en vrijdag 30 september 2011 vindt het jaarcongres van de Vereniging Gemeentesecretarissen (VGS) plaats in de Creatieve Fabriek in Hengelo. Zeven organisatieadviesbureaus zijn sponsor van het VGS congres 2011 en zullen o.a. een Masterclass verzorgen en deelsessies begeleiden. Het VGS Jaarcongres is een van de grootste evenementen voor bestuurders en gemeentesecretarissen in Nederland.

Sponsoring adviesbureaus zijn: PwC, BMC, Deloitte, WagenaarHoes Organisatieadvies, Leeuwendaal, Twynstra Gudde en de Galan Groep. BMC, Deloitte en PwC verzorgen verschillende Masterclasses tijdens het event - op vrijdag 30 september organiseert BMC een Masterclass HRM, Deloitte een Masterclass Finance en PwC een Masterclass Lean Management. Daarnaast ondersteunen de adviesbureaus een ‘field demo’, een ‘wandelpad’ of een ander onderdeel van het programma.

Over de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS)
De Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) is de beroepsvereniging voor gemeentesecretarissen. Vrijwel iedere gemeentesecretaris is lid van de vereniging. Ook veel secretarissen van regio’s en deelgemeenten zijn lid.

Nieuws

Meer nieuws over