Zakelijke dienstverlener Ewycksgroep wordt Conclusion

15 april 2005 Conclusion
Meer nieuws over

Conclusion is de nieuwe naam van de Ewycksgroep. Het concern heeft 24 werkmaatschappijen met in totaal 1.000 medewerkers. Conclusion wil in de komende drie jaar uitgroeien naar 2.000 tot 3.000 medewerkers in Nederland en daarmee een top 3-positie verwerven in de markt van zakelijke dienstverlening. De huidige autonome groei van 20% per jaar wordt versterkt door een actief acquisitiebeleid, waarbij speciale interesse is voor innovatie van bedrijfsprocessen. Belangrijkste concurrenten van Conclusion zijn onder meer Yacht en Accenture in Nederland. Tot Conclusion behoren prominente bedrijven zoals de Human Capital Group, Bright Alley en Qi.

Conclusion, is met een omzet in 2004 van ruim €60 miljoen en bijna €5 miljoen winst een van de grote spelers in de vier marktsegmenten Overheid; Sociale Zekerheid en Zorg; Industry en Finance. Sinds 2000 kent het bedrijf, dat voorheen werkte onder de naam Ewijcksgroep, een omzetgroei van maar liefst 20% per jaar. "Daarbij is de winstgevendheid van Conclusion op niveau gebleven in een moeilijk economisch klimaat", stelt mede-oprichter Roelof Bijlsma. "We zijn in alle stilte gegroeid tot een bedrijf met een mooie omvang. Nu willen we de slag maken om binnnen de top 3 te komen van dienstverleners met een breed pallet aan services. Het wordt tijd om onder één naam naar voren te treden. De werkmaatschappijen behouden hun eigen naam, maar allemaal onder hetzelfde label van Conclusion."

Conclusion werkt onder meer voor KPN, Nuon, Heineken, Essent, UWV, Belastingdienst, ABN AMRO, ING, KLM, Shell, vele ministeries en andere overheden zoals de Tweede Kamer, het Openbaar Ministerie en talloze gemeenten. Conclusion werd in 1996 opgericht.

Bijlsma: "Onze kracht is dat wat we beloven, ook waarmaken. Wij doen de dingen met passie. In de afgelopen jaren hebben we doordachte acquisities gedaan zodat we nu een concern hebben opgebouwd dat elkaar in veel disciplines aanvult. We opereren zowel afzonderlijk als, als één onderneming. De klant bepaalt. Waarbij het ons beleid is dat we het ondernemerschap stimuleren door de directie aandeelhouder in hun eigen werkmaatschappij te maken. Dat zorgt er voor dat er veel gecommitteerde directeuren werkzaam zijn. Juist door de doelgerichtheid van de afzonderlijke onderdelen kunnen wij snel en slagvaardig opereren. Ieder heeft zijn eigen core business"

Conclusion werkt in projecten, levert consultancy en detacheert binnen de volgende business solutions: technology, marketing communications, human capital en organisation. De 24 werkmaatschappijen zijn actief in de marktsegmenten sociale zekerheid en zorg, overheid, finance en industry.