VODW: Nederlandse hockeysport kan nog groeien

06 mei 2011 Consultancy.nl

Volgens een recent onderzoek van VODW Marketing is er nog een groot groeipotentieel voor de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB).

De KNHB heeft op het Nationale Hockeycongres in Utrecht de nieuwste ledencijfers bekendgemaakt. Hockey blijft onverminderd populair, want Nederland telt inmiddels 227.357 beoefenaren (peildatum 31 oktober 2010). Dit betekent een groei ten opzichte van een jaar eerder van 4.520 leden. De afgelopen vier jaar heeft de KNHB 40.000 nieuwe leden mogen begroeten en de rek lijkt er nog lang niet uit te zijn. Uit het onderzoek naar het groeipotentieel van de hockeysport in Nederland van bondssponsor VODW Marketing komt naar voren dat 300.000 KNHB-leden haalbaar is in 2020.

PwC partner van De Euro Hockey League

Vorige week werd bekendgemaakt dat PwC zich heeft verbonden als Official Partner van De Euro Hockey League. De Euro Hockey League (EHL) is een Europese hockeycompetitie voor heren clubteams. Het adviesbureau zal het partnership gebruiken voor hospitality en human resources-activiteiten. Het contract is afgesloten voor een periode van drie jaar. PwC vervangt concurrent BDO.

Nieuws

Meer nieuws over