VKA eerste adviesburo dat samenwerkt met EuroCloud

05 maart 2012 Consultancy.nl

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft zich aangesloten als partner bij Stichting Eurocloud Nederland. Stichting EuroCloud Nederland is een onafhankelijke community van bedrijven, instellingen en individuen met belangstelling voor of belangen in Cloud Computing en SaaS. VKA is het eerste organisatieadviesbureau dat zich heeft aangesloten bij het netwerk.

Met de partnerschap wil VKA zich inspannen voor het creëren van veilige en transparante cloud oplossingen. Het adviesbureau gaat zich met name richten op het bevorderen van een breed Europees gedragen certificeringsysteem van cloud oplossingen.

Over EuroCloud
EuroCloud heeft de doelstelling om de ontwikkeling van SaaS- en Cloud-diensten in Europa te bevorderen en de toepassing ervan te stimuleren. Daarnaast brengt EuroCloud SaaS-leveranciers, providers, integrators en specialisten bijeen om best practices te delen en om hun business uit te breiden over het continent. Het netwerk is alleen open voor bedrijven en instellingen die belang hebben bij Cloud Computing en die actief deelnemen aan het Cloud-ecosysteem.

Nieuws

Meer nieuws over