Van Naem & Partners Organisatieadviseurs failliet

07 juli 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Van Naem & Partners Organisatieadviseurs is failliet verklaard door de Rechtbank in Utrecht. Het adviesbureau maakt in principe een doorstart: politiek-bestuurlijk adviesbureau Jacques Necker neemt Van Naem & Partners Organisatieadviseurs over. Het nieuwe adviesbureau zal verder gaan als Necker van Naem.

Door de 'fusie' is een combinatie ontstaan van circa 35 consultants, die sterk zijn in onderzoek en advies. De organisatieadviseurs van Van Naem bieden gemeenten, waterschappen en de rijksoverheid advies en projectmanagement. Bekende diensten (of producten) die Van Naem aanbiedt zijn de Bestuurskrachtmonitor, de Formatietoets en advies over integriteit (of de Integriteitsscan). De adviseurs en onderzoekers van Jacques Neckerzijn voornamelijk actief op het speelveld van politiek en bestuur, zowel voor gemeenten, rekenkamers, waterschappen als provincies.

Voor de klanten van zowel Van Naem & Partners Organisatieadviseurs als Jacques Necker verandert er niets. In de werkwijze van beide fusiepartners staan ambitie, vernieuwing en kwaliteit nog steeds voorop. "Onze klanten mogen ons daar te allen tijde op aanspreken," aldus directeur Roel Freeke van Necker van Naem.