Adviesbureau Arthur D. Little viert 125e verjaardag

08 juni 2011 Consultancy.nl

In juni 2011 bestaat strategy en management consulting firma Arthur D. Little maar liefst 125 jaar. Arthur D. Little, opgericht in 1886 door Arthur Dehon Little, is hiermee ‘s werelds oudste adviesbureau. De consultancy viert zijn 125e verjaardag met de lancering van een interactieve website. De website staat stil bij de geschiedenis van het bedrijf en haar meest prominente onderzoek en denkwerk.

In het afgelopen decennia heeft Arthur D. Little een indrukwekkende trackrecord opgebouwd op de gebieden strategie-, technologie- en innovatiemanagement. De firma heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan de eerste menselijke maanlanding, ondersteunde het opzetten van de NASDAQ-beurs en voltooide duizenden strategische projecten op C-niveau.

In een reactie op de mijlpaal zei dr. Michael Träm, CEO van Arthur D. Little: “We zijn heel verheugd en voldaan over onze 125e verjaardag. Daarnaast zijn we erg trots dat we het enige wereldwijde managementadviesbureau zijn met zo’n lange trackrecord en zo’n grote reputatie als succesvolle probleemoplossers. Als de pionier van de adviesbranche blijven we strategie-, technologie- en innovatiemanagement aan elkaar koppelen. Ook ontwikkelen we nog continu next-generation-oplossingen die de bedrijven van onze cliënten transformeren.”

Arthur D. Little in de prijzen
In maart van dit jaar werd bekend dat Arthur D. Little tijdens de DealMakers Global Awards 2011 is verkozen tot “Best Management Consultancy of the Year”. De verkiezing was gebaseerd op ongeveer 18,700 stemmen van cliënten die in 2010 onderdeel waren van fusies en overnames. Daarnaast werd het strategie- en managementadviesbureau ook uitgeroepen tot ‘Strategy Advisory Firm of the Year 2010’ door InterContinental Finance Magazine.

Over Arthur D. Little
Arthur D. Little levert adviesdiensten op het snijvlak van strategie-, technologie- en innovatiemanagement. Het bedrijf focust zich op innovatiegedreven industrieën, zoals Automotive & Manufacturing; Energy & Utilities; en Telecommunications, Media & Electronics. Arthur D. Little Nederland heeft op dit moment 25 consultants in dienst en is gevestigd in Amsterdam.

Nieuws

Meer nieuws over