Arthur D. Little strategie adviesbureau van het jaar

21 januari 2011 Consultancy.nl

Internationaal strategie- en managementadviesbureau Arthur D. Little (ADL) is uitgeroepen tot ‘Strategy Advisory Firm of the Year 2010’ door InterContinental Finance Magazine. Het magazine, een toonaangevend internationaal tijdschrift onder CxO’s en financieel management, reikte prijzen uit aan meerdere firma’s die de grootste impact hadden op de industrie binnen hun regio in 2009 en 2010.

De ‘Strategy Advisory Firm of the Year’-award werd gepresenteerd aan Arthur D. Little’s Zweedse kantoor. De belangrijkste reden voor de prijs was dat Arthur D. Little op exceptioneel niveau heeft gepresteerd tijdens een van de moeilijkste economische periodes ooit, en hierbij strategy consulting concurrenten in de markt zoals McKinsey & Company, Boston Consulting Group en Bain & Company heeft overtroffen. Daarbij behield de Zweedse tak van Arthur D. Little een zeer hoog niveau van klanttevredenheid gedurende de financiële crisis.

Reactie van Arthur D. Little
“Arthur D. Little is zeer verheugd om deze erkenning te krijgen. Het is een echte eer voor ons team en een bewijs voor de kwaliteit van onze diensten en de resultaten die we geleverd hebben in een moeilijke periode. Arthur D. Little blijft uitbreiden en rekruteert hierbij toptalent uit de hele wereld”, zei Petter Kilefors, Arthur D. Little’s wereldwijd leidinggevende van de Strategy & Organisation Practice.

Over de InterContinental Finance Magazine ranking
De winnaars van de InterContinental Finance Magazine 2010 werden bepaald door investeerders, bankiers, advocaten, accountants, management consultants en andere centrale belanghebbenden uit verschillende regio’s over de wereld. Meer dan 9500 lezers stemden voor de bedrijven die, in hun ogen, de grootste expertise in hun betreffende vakgebied hebben laten zien.

Nieuws