Rijnconsult adviseur Eelke Pol wint Professionaliseringsprijs

14 maart 2012 Consultancy.nl

Eelke Pol (1968), senior consultant bij adviesbureau Rijnconsult, heeft de de Professionaliseringsprijs van de Postgraduate Opleiding Management Consultant (PGO-MC) in ontvanst genomen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een PGO-MC alumnus die met boeken en artikelen een breed gewaardeerde bijdrage levert aan de ontwikkeling van het adviesvak. Pol won de prijs voor zijn boek ‘Strategisch HRM’, dat inmiddels veel gebruikt wordt in zowel het hoger onderwijs als in de adviesbranche.

Eelke Pol werkt sinds 2006 bij Rijnconsult. Daarvoor werkte hij circa 5,5 jaar als HR adviseur voor GITP. In zijn boek, dat in juli 2008 is uitgebracht, gaat Pol in op hoe bedrijven strategisch HRM kunnen realiseren in hun organisatie.

Beste Student Award en Best Teacher Award
De PGO-MC organiseert jaarlijks verschillende awards. Naast de Professionaliseringsprijs organiseert het ook de Best Student Award, een prijs voor de beste student van de jaarlijkse PGO-MC opleiding. De prijs is dit jaar gewonnen door Twynstra Gudde adviseur Wicher Schönau, die won met zijn scriptie naar de invloed van menselijk gedrag binnen gemeentelijke bouwprojecten. Daarnaast ging de Best Teacher Award dit jaar naar Steven ten Have (ex-RvC voorzitter van Ajax en ex-Berenschot adviseur). 

Over de postgraduate opleiding Management Consultant
De postgraduate opleiding Management Consultant is een opleiding voor ervaren (externe) organisatie-adviseurs (> 5 jaar werkervaring). Daarnaast biedt de VU ook de ‘Basisopleiding Management Consultant’ voor beginnende adviseurs (2-3 jaar werkervaring).

Nieuws