PwC wil komende jaar 300 nieuwe consultants werven

12 juli 2011 Consultancy.nl

PwC België is van plan om dit jaar driehonderd nieuwe adviseurs werven. Dat heeft Karel De Baere, de nieuwe topman van PwC België, gezegd in een interview met een Belgische krant. Daarnaast mikt het adviesbureau op een groei die hoger is dan de markt - zowel door interne groei en mogelijk ook door een overname.

Volges De Baere zal vooral gezocht worden naar auditers en fiscalisten. De Baere (51) werkt al bijna dertig jaar voor PwC en is onlangs voor de volgende vijf jaar aangesteld als voorzitter van het bestuur, in opvolging van Roger Heijens. De Belgische tak van PwC heeft momenteel 1,400 medewerkers en kantoren in Antwerpen, Gent, Brussel en Luik.

PwC Nederland

De Nederlandse tak van PwC heeft nog geen recruitment doelstellingen voor het komende fiscale jaar naar buiten gebracht.

Groeiambities van PwC Advisory
Wereldwijd heeft PwC de ambitie om haar Advisory praktijk weer op te bouwen. Zo werd eind juni bekend dat PwC wereldwijd operations en supply chain adviesbureau PRTM heeft overgenomen. Door de overname hebben meer dan 600 consultants de overstap gemaakt naar PwC Advisory. En in november 2010 kocht het Big Four bureau Diamond Management & Technology Consultants.

Nieuws