PA integreert Salt Global in strategie adviespraktijk

18 november 2011 PA Consulting Group

Salt Global, een adviesbedrijf gespecialiseerd in het realiseren van Top Line Growth, o.a. door het verbeteren van klantervaringen en commercial excellence, heeft besloten zich aan te sluiten bij PA Consulting Group.

Eigenaar Nathan Sage en zijn team hebben recent 23 industrie prijzen ontvangen voor het helpen van organisaties met hun klant- en sales benadering. Het gaat hierbij om een combinatie van het begrip van de klant, het begrijpen van de sociale omgeving (bijv. door het inzetten van invloedrijke personen op internet) en het vertalen naar doelstellingen en gedrag van de commerciële organisatie. Het team wordt onderdeel van PA´s internationale Strategie adviespraktijk. Er zal nauw worden samengewerkt met het bestaande Strategie team in Nederland bij het ondersteunen van klanten in de realisatie van Top Line Growth doelstellingen.

Over PA Consulting Group
PA Consulting Group is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van management consulting, wereldwijd opererend in meer dan twintig landen. Het adviesbureau adviseert grote organisaties in zowel de private als publieke sector. PA Consulting Group heeft wereldwijd circa 2,000 consultants in dienst. Het Nederlandse kantoor is sinds kort gevestigd in Papendorp, Utrecht.

Nieuws