PA Consulting Group opent kantoor in Papendorp Utrecht

09 juni 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

PA Consulting Group organiseert netwerkevent ter gelegenheid van opening nieuw kantoor in Papendorp Utrecht. Op dinsdag 14 juni opent PA Consulting Group officieel haar nieuwe inspirerende kantoor in Utrecht, gevestigd op de Orteliuslaan (Papendorp).

PA Consulting Group, opgericht in 1943 door drie Engelse adviseurs, biedt diensten aan op het gebied van strategy-, management- en IT-consulting. De Nederlandse tak van PA is opgericht in 1968.

Tijdens de opening zal PA zowel terug- als vooruitkijken in de tijd. Genodigden worden meegenomen in de ´geschiedenis' waarin nader ingaan wordt op de trends, hypes en continuïteiten die zij in de afgelopen 43 jaar zijn tegengekomen. Vervolgens zal Mark Thomas, strategy partner, ingaan op het thema Fit for the Future. Waar staan de verschillende sectoren in de nasleep van de financiële crisis en hoe zorgen zij ervoor dat zij Fit for the Future worden? Dit thema zal door middel van een forumdiscussie met drie PA klanten afkomstig uit de industrie, financiële sector en overheid verder worden verkend. Aansluitend vindt er en netwerkborrel plaats.

Voor meer informatie, bel of mail Mirjam Pijl, via mirjam.pijl@paconsulting.com of telefonisch via 030-2829600.