Ordina Directeur verlaat het bedrijf na reorganisatie

17 augustus 2011 Consultancy.nl

Radboud Berg, directeur bij Ordina, is onlangs vertrokken bij het IT consulting bureau. Berg nam zijn besluit na de bekendmaking van de reorganisatieplannen van de nieuwe topman, Stepan Breedveld.

Het besluit van Berg is door Ronald Kasteel (vertrekkend bestuursvoorzitter) en Stépan Breedveld (per 1 september de nieuwe CEO) onlangs in een e-mail meegedeeld aan de managementgroep van Ordina. Volgens het intern bericht heeft het adviesbureau “geen rol kunnen vinden die recht doet aan zijn ervaring en ambities”. Berg was op Breedveld na de belangrijkste leidinggevende van Ordina Nederland. Hij werkte 21 jaar bij het bedrijf.

De nieuwe organisatie van de ICT-dienstverlener, die naar verwachting nog dit jaar zal worden doorgevoerd, zal bestaan uit vier divisies, waarvan het management rechtstreeks rapporteert aan de raad van bestuur. Dat geldt ook voor de stafafdelingen. De activiteiten van Ordina Nederland worden ondergebracht in drie divisies: Consulting, Business Solutions en Professional Services & Projects. De Belgische en Luxemburgse activiteiten zullen samen een aparte divisie vormen. Door de vereenvoudiging komen twee managementlagen van het bedrijf te vervallen. Ordina denkt hiermee een duidelijker profiel in de markt te kunnen neerzetten en slagvaardiger te kunnen optreden. Lees hier meer over over de nieuwe organisatiestructuur van Ordina.

Nieuws