ZZPers werken op kantoor van Kirkman Company

10 juni 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company is per vandaag een initiatief gestart voor ambitieuze ondernemers. Het initiatief – genaamd @Socentrl – biedt ondernemers en ZZP’ers de mogelijkheid om een flexibele werkplek te bemachtigen op het kantoor van het adviesbureau in Baarn. Het concept wordt aangeboden voor een vast bedrag per maand of een rittenkaart.

Kirkman Company is gestart met @Socentrl omdat het “gelooft in sociaal ondernemerschap en in de kracht van samenwerking” aldus het adviesbureau. Na de opening vandaag zal Villa Beukendael een hub zijn voor ambitieuze ondernemers op zoek naar gelijkgestemden. Zo kan men naast flexibel werken, ook ideeën uitwisselen en verbindingen leggen. Het doel is om een hub te creëren voor ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar gelijkgestemden. Op korte termijn zal een tweede locatie geopend worden in de oude diamantslijperij Asscher te Amsterdam.

Samenwerking met ZZP’ers en ondernemers
Verschillende adviesbureaus in Nederland werken in bepaalde mate samen met ondernemers en ZZP’ers. Zo heeft Verdonck, Klooster & Associates (VKA), adviesbureau gericht op de publieke sector, onlangs het &Associates programma gelanceerd. Het &Associates programma betreft een samenwerking tussen het adviesbureau en zelfstandige professionals. Zelfstandige adviseurs en interim-/projectmanagers kunnen zich inschrijven voor het programma en via VKA opdrachten binnenhalen. En vele adviesbureaus hebben grote interim management praktijken, waar ervaren adviseurs op freelance basis worden ingezet binnen het netwerk van het adviesbureau.