O. Gillerot nieuwe Managing Director Accenture BeLux

10 februari 2011 Consultancy.nl

Olivier Gillerot volgt vanaf 1 maart 2011 Eric Lonbois op als Accenture Country Managing Director voor de BeLux regio (België en Luxemburg). Dat schrijgt de Belgische krant De Tijd.

Olivier Gillerot is momenteel de Industry Lead van de BeNeLux Financial Services praktijk (FIS). Hij werkte op onder meer fusie- en overnameprojecten, nieuwe operationele modellen, back-office optimalisatie en de ontwikkeling van nieuwe marktkanalen. Gillerot haalde een diploma Handelsingenieur aan de Solvay Business School (ULB) en volgde ook het Advanced Business Management Programma van de Kellogg School of Management aan de Northwestern University in de Verenigde Staten. Hij is sinds 1989 in dienst bij het adviesbureau.

Eric Lonbois blijft actief in zijn huidige functie als Managing Director voor Technologie voor Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika (EALA).

Vorige week werd bekend dat Sander van ’t Noordende, tussen 2001 en 2006 topman van Accenture Nederland, is benoemd tot wereldwijd Group Chief Executive van de Management Consulting tak. En medio november 2010 maakte Accenture Nederland bekend dat Joost de Haas Executive is benoemd tot topman van Nederlandse Management Consulting-divisie.

Over Accenture BeLux

Accenture België en Luxemburg (BeLux) heeft circa 1,300 consultants in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van €270 miljoen.

Nieuws