Navigant Consulting koopt Daylight Forensic & Advisory

07 juni 2010 Consultancy.nl

Adviesbureau Navigant Consulting heeft Daylight Forensic & Advisory overgenomen, een internationale reglementerende consulting firma gespecialiseerd in forensics en litigation. Daylight Forensics & Advisory heeft haar hoofdkwartier in New York en heeft meer dan 65 consultants in dienst. De consultants zullen zich voegen bij Navigant's Disputes en Investigations praktijk en zullen haar aanwezigheid in de snel uitbreidende markt versterken.
 
"Deze Combinatie is duidelijk een geval van een geheel dat groter is dan de som van de enkele onderdelen", zei William Goodyear, Voorzitter en CEO van Navigant. "Daylight's toonaangevende marktervaring binnen Corporate Investigations en Compliance rondom AML, FCPA en Fraud Risk Management, gecombineerd met Navigant's diepe forensic advisory vaardigheden, biedt een grootschalig aanbod in de wereldwijde investigations en compliance sector".

"Deze combinatie tussen beide partijen komt op een kritisch moment voor onze klanten die steeds vaker met reglementerende druk en risico's worden opgezadeld bij globale bedrijfstransacties".
 
Daylight Forensic & Advisory is opgericht in 2006 door Ellen Zimiles (CEO) en Joseph Spinelli (COO). Zimiles heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen op het gebied van Litigation en Investigation. Spinelli is een toonaangevende autoriteit op het gebied van white-collar criminaliteit met meer dan 30 jaar forensic ervaring. "Het combineren van Daylight's sterke business investigations ervaring met Navigant's globale bereik en gevestigde forensic praktijk maakt het onze gezamenlijke organisatie mogelijk om klanten verhoogde service- en bredere kansen voor werknemers aan te kunnen bieden", aldus Zimiles.

Nieuws

Meer nieuws over