Michiel Struijk nieuwe directeur Logica Outsourcing

07 juli 2010 Computable

Michiel Struijk is de nieuwe directeur van Logica Outsourcing Services Nederland. Hij vervangt Jitka Beukenkamp, die naar branchegenoot Capgemini vertrok voor een vergelijkbare functie. Struijk leidde de divisie in aanloop tot Beukenkamps vertrek al ad interim. Vanaf 2006 gaf hij leiding bovendien leiding aan de Logica divisie Commercial. Die functie legt hij neer, hoewel het bedrijf nog geen vervanging heeft gevonden.

De laatste maanden is een stoelendans gaande in het managementteam van adviesbureau Logica Nederland. Zo werden begin juni drie nieuwe directeuren benoemd en kregen enkele directieleden een andere functie. Strategie van het nieuwe team is om klanten te helpen om hun omgeving van leveranciers, afnemers en partners in kaart te brengen, zei topman Wilbert Kieboom van Logica Benelux.

Logica: Vijf divisies

In zijn nieuwe functie rapporteert Struijk aan Kieboom en aan ceo Joe Hemming van de wereldwijde Logica-divisie Outsourcing Services. Deze divisie houdt zich bezig met grootschalige uitbestedingstrajecten die door klanten bij de dienstverlener worden ondergebracht. Het is een van de vijf divisies van Logica Nederland (Consulting & Professional Services, Commercial Sector, Public Services, Financial Services en Outsourcing Services).

Jitka Beukenkamp leidt sinds 1 juli 2010 de divisie Outsourcing bij Capgemini Nederland. Ze vervangt Peter Croes, die een internationale rol binnen de ICT-dienstverlener krijgt.

Nieuws

Meer nieuws over