McKinsey adviseur Bouke Marsman CFO Spotzer Media

22 december 2011 Consultancy.nl

McKinsey & Company consultant Bouke Marsman is door Spotzer Media Group benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) en als lid van het Executive Committee. Marsman heeft ruim zeven jaar gewerkt voor het strategy consulting kantoor - in zijn laatste functie was hij als junior partner gericht op bedrijfsstrategie en fusies & overnames. Tussen 1999 en 2001 werkte hij ook voor Arthur D. Little. Marsman wordt binnen Spotzer Media Group verantwoordelijk voor de strategie en human resources.

Spotzer Media Group is een online marketingbureau dat Google optimalisatie diensten aanbiedt aan zowel grote en kleine bedrijven. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam, New York en Melbourne. Het bedrijf is in 2006 opgericht en wordt financieel gesteund door venture capitalists, waaronder Sierra Ventures, Cyrte Investments and SV Angel.

"Na jaren werkzaam te zijn geweest in het in het adviseren van senior executives bij grote bedrijven vind ik het een uitdaging om bedrijven te helpen met het realiseren van het online strategie" aldus Bouke Marsman over zijn overstap.

"We zijn erg tevreden dat Bouke ons team komt versterken', zei Andrew Klein, oprichter en CEO van Spotzer Media. "De strategy consulting vaardigheden die hij heeft opgebouwd bij McKinsey zullen van grote waarde zijn voor Spotzer Media nu wij steeds meer nieuwe producten lanceren en onze business development uitbreiden".

Nieuws