Luc Daemen Partner Corporate Finance bij Grant Thornton

20 januari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Luc Daemen (45) is door Grant Thornton (GT) per 1 januari 2012 benoemd tot partner. Hij is werkzaam als fusie en overname expert in de adviestak, Specialist Advisory Services.

Daemen maakte in februari 2009 na ruim 7 jaar de overstap van Deloitte Corporate Finance naar de Corporate Finance afdeling binnen Grant Thornton Specialist Advisory Services. Daemen heeft zich de afgelopen twee jaar beziggehouden met het verder uitbouwen van de Nederlandse Corporate Finance-afdeling. Zijn specialismen liggen onder meer op het gebied van (ver)koop van ondernemingen, fusies en management-buy-outs. 

Onlangs maakte Nicole den Hartigh, ook een alumnus van Deloitte (afdeling 'Forensic & Dispute Services') de overstap naar Grant Thornton. Zij wordt binnen het adviesbureau verantwoordelijk voor het inrichten en uitbouwen van de nieuwe Amsterdamse praktijk. 

Luc Daemen - Partner Corporate Finance

Over Luc Daemen
Daemen werkte, bij elkaar zo'n vijftien jaar, voor Koninklijke Nedlloyd, Eurofar International en Deloitte Corporate Finance. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij vele DGA's, familiebedrijven en non-profit organisaties succesvol begeleid. Meer specifiek heeft Daemen zijn sporen verdiend in de sectoren als haven en logistiek, food, business services, IT/e-commerce en kinderopvang. Daemen is daarnaast als Programmamanager betrokken bij de samenwerking van Grant Thornton met Port4Growth, een platform voor groeiondernemers. Ook is hij als docent betrokken bij waarderingscursussen en onderhandelingsaspecten bij overnames.