Nicole den Hartigh maakt overstap naar Grant Thornton

16 januari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Nicole den Hartigh is eind december 2011 door Grant Thornton aangesteld als Director. Den Hartigh is afkomstig van Deloitte waar zij sinds 2009 werkzaam was bij Forensic & Dispute Services als teamleider frauditing. Zij is bij Grant Thornton Forensic & Investigation Services verantwoordelijk voor het inrichten en uitbouwen van de nieuwe Amsterdamse praktijk.

Den Hartigh: “Grant Thornton staat garant voor kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Ook heeft zij ambitieuze groeidoelstellingen. Ik draag graag bij aan het opzetten en succesvol uitbouwen van een kwaliteitsgerichte expertiseclub op gebied van fraud control en integrity management. Betrokkenheid, nabijheid en specialisatie zijn in mijn ogen belangrijke ingrediënten om een goede onderzoeker en adviseur van je cliënt te zijn.”

Over Nicole den Hartigh
Nicole den Hartigh, die momenteel ook aan haar proefschrift (UvT) werkt, begon haar carrière in 1985 bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Gedurende 21 jaar is zij hier werkzaam geweest in diverse functies, zoals senior internal auditor en manager risk, prevention & safety. Sinds 2002 is zij gecertificeerd als ‘Green Belt, Six Sigma’ en in 2006 studeerde ze succesvol af als executive master of internal auditing (RO) aan de UvA. Eind 2006 stapte Den Hartigh over naar BING waar ze zich bezig hield met onderzoeks- en integriteitsgerelateerd advies. Alvorens de overstap naar Grant Thornton was zij sinds 2009 werkzaam bij Deloitte Forensic & Dispute Services op het terrein van investigations.