Leeuwendaal breidt diversiteit dienstverlening uit

19 september 2010 Consultancy.nl

Leeuwendaal heeft haar diversiteit dienstverlening uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met Abell & Erselina. Medio juli werd een akkoord op hoofdlijnen bereikt, per 17 september 2010 is de samenwerking officieel een feit.

Beide organisaties verwachten veel voordelen van deze vergaande samenwerking, aldus Arjen Kuijten, algemeen directeur van Leeuwendaal. “Wij waren sinds vorig jaar op zoek naar een inhoudelijk sterke partner om de groeiende vraag van onze opdrachtgevers op het gebied van diversiteitsvraagstukken adequaat te kunnen oplossen. We hebben met Abell & Erselina een sterke partner gevonden.”

Bundeling innovatiekracht en diversiteitsexpertise

Paul Abell en Kenneth Erselina zijn verheugd dat de strategische samenwerking een feit is. “De voorbereidingen van de samenwerking hebben meer dan vijf maanden geduurd. Gedurende die periode zijn we er nog meer van overtuigd geraakt dat de samenwerking op het juiste moment komt. Wij waren al langer op zoek naar een partner voor de meer grootschalige en langer lopende advies- en onderzoeksprojecten op het gebied van diversiteitsmanagement. We willen binnen de overheids- en non-profit sector een leidende rol gaan vervullen als het om diversiteitsvraagstukken gaat.”

Over Leeuwendaal

Leeuwendaal is sinds 1990 onafhankelijk specialist in personeel, management & organisatie en juridisch advies, met name voor de (semi) publieke sector. Leeuwendaal werkt voor organisaties die meer personeel dan machines hebben. Daar zit hun kracht, en daar zit ook de kracht van Leeuwendaal. De tien adviesgroepen van Leeuwendaal hebben elk hun eigen specialiteit, maar werken ook professioneel samen. Dit levert een unieke veelzijdigheid op. Bij Leeuwendaal zijn momenteel 140 medewerkers werkzaam. In 2009 werd Leeuwendaal uitgeroepen tot het beste HRM advies- en werving & selectiebureau voor de overheid en non-profit sector.

Over Abell & Erselina

Abell & Erselina heeft meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van diversiteit en HRM. Opdrachtgevers zijn vaak grotere arbeidsorganisaties uit de non-profit sector, de overheid en steeds vaker de profit sector.

Abell & Erselina heeft voor deze organisaties diverse advies- en executive search opdrachten uitgevoerd en verschillende wervingscampagnes en trainingen verzorgd. Abell & Erselina levert maatwerk: hands-on oplossingen waarmee het voor organisaties mogelijk wordt de kansen van diversiteit optimaal te benutten.

Nieuws

Meer nieuws over