Kurt Salmon verkoopt supply chain software GoalPost

16 februari 2012 Consultancy.nl

Kurt Salmon, een internationaal managementadviesbureau, heeft zijn bekende GoalPost software business unit verkocht aan Knighted, een toonaangevende ontwikkelaar van supply chain software-oplossingen. GoalPost is een programma dat de logistiek van distributiecentra, callcenters en winkels ondersteunt. Zijn voornaamste kracht is de mogelijkheid om de arbeidskosten in supply chain-processen op te sporen en te analyseren. Veel van de Fortune Global 1000 bedrijven gebruiken GoalPost, evenals diverse grote multinationals die actief zijn in Nederland. Kurt Salmon heeft niet bekendgemaakt voor hoeveel het de business unit heeft verkocht.

“Nu de wereldwijde supply chain softwaremarkt naar verwachting een jaarlijkse waarde van meer dan $8 miljard zal hebben in 2012, zal Knighteds acquisitie van GoalPost ons bedrijf uniek positioneren om oplossingen te creëren voor de internationale markt, zei Craig Wilensky, partner bij Knighted. “Omdat arbeidskosten de primaire uitgaven worden in distributiecentra, levert dit nieuwe waardevoorstel een geraffineerde arbeidsoplossing voor onze klanten, waarmee ze hun bedrijven kunnen managen.”

Over Kurt Salmon
Kurt Salmon is begin 2011 ontstaan door de fusie tussen Kurt Salmon Associates en Ineum Consulting. Door de fusie ontstond een adviesbureau met meer dan 1600 consultants wereldwijd in dienst en kantoren in onder andere Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Shanghai, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Kurt Salmons kantoor in Nederland werd in 2009 gesloten na teleurstellende financiële resultaten als gevolg van de financiële crisis.

Nieuws