KPMG Advisory koopt na Plexus opnieuw zorgbureau

19 augustus 2011 Consultancy.nl

KPMG heeft Sumera Management Consulting gekocht (Sumera). Sumera is een niche adviesbureau dat gespecialiseerd is in strategy, organisatie en verandering. Het senior management en personeel zal volledig worden geïntegreerd in KPMG Advisory.

KPMG Advisory is wereldwijd druk bezig om groei te realiseren via overnames. In februari van dit jaar kocht het adviesbureau sourcing speler EquaTerra. En in Nederland heeft KPMG in juni zorgconsultancy Plexus overgenomen. Plexus was met 40 consultants een van de grootste gespecialiseerde zorg-adviesbureau’s van Nederland.

Sumera Management Consulting

Sumera is een adviesbureau in Canada dat zich focust op het ondersteunen van cliënten in de publieke sector bij strategie en planning, program development en performance measurement.

“Met deze acquisitie worden onze capaciteiten significant vergroot. Hiermee krijgt KPMG een voordeel als top tier adviesbureau, voornamelijk in de snelgroeiende gezondheidszorgsector”, zei Jeff Smith, managing partner van KPMG Advisory in Canada.

“We zijn zeer blij met de toetreding tot de KPMG-familie”, zei Rob Skrypnek, CEO en managing director van Sumera Management Consulting. “We geloven zeer sterk dat deze nieuwe relatie zal resulteren in exceptionele service en uitkomsten voor onze klanten.”

Nieuws

Meer nieuws over