Innopay zoekt vanwege groei nieuwe payment adviseurs

18 december 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Innopay, een adviesbureau dat zich richt op het gebied van betalingen, is vanwege de sterke groei van haar projectenportfolio op zoek naar nieuw talent. Het adviesbureau is op zoek naar Consultants en Senior Consultants in Payments & Transaction Services.

Innopay is in 2002 opgericht door Douwe Lycklama en Chiel Liezenberg en is in de afgelopen negen jaar gegroeid tot circa 15 consultants. Het adviesbureau levert adviesdiensten aan o.a. Mastercard, Skype, ABN Amro, Achmea, Rabobank, Microsoft, Fortis en verschillende ministeries. Het kantoor van Innopay is gevestigd op het bedrijventerrein van Schiphol-Airport.

Vacature Consultant Payments & Transaction Services

Universitaire opleiding, 2-5 jaar ervaring in zakelijke dienstverlening en bij voorkeur een achtergrond in de financiële sector en/of complexe business omgeving.

Vacature Senior Consultants Payments & Transaction Services

Universitaire opleiding, 5+ jaar ervaring in zakelijke dienstverlening en bij voorkeur een achtergrond in de financiële sector en/of complexe business omgeving.

Vragen
Voor vragen over Innopay of de vacatures, neem contact op met: Freek Kranendonk:
freek@innopay.com of +31-6-41816591.

Over Innopay

Innopay is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van betalingen, met een specialisatie in e-commerce, elektronisch factureren en mobiel betalen. Voor financiële instellingen, webwinkels en overheden wordt onderzoek, productontwikkeling en -management en implementatieprojecten gedaan. Innopay is lid van de European Payments Consulting Association en tevens lid van de Payment Systems Market Expert Group, die de Europese Commissie adviseert over betalingsverkeer (SEPA en PSD). Innopay is in 2002 opgericht.