Performance Mgt. adviesbureau Technision opgericht

29 november 2011 Consultancy.nl

Vier adviseurs - Wietse Mol, Benno van Ingen, Patrick van Houten en Sander Immerzee - hebben technisch consultancykantoor Technision opgericht. Het adviesbureau gaat ICT diensten aanbieden op het gebied van Performance Management, waaronder het technisch ontwerp, installatie en beheer van applicaties zoals SAP BPC, Oracle Hyperion en IBM Cognos.

Onderdeel van Finext netwerk
Technision zal onderdeel uitmaken van het Finext netwerk en gaat intensief samenwerken met Finext Performance Management. Naast Technision maken ook Swap Support, Sonum International, Driezestig en Springfish onderdeel van het netwerk. 

Brug tussen business en ICT
Mede-oprichter Wietse Mol over de lancering van Technision: “Over de afgelopen jaren zijn Performance Management applicaties steeds uitgebreider en complexer worden, in veel gevallen zo complex dat de Finance afdeling het lastig vindt om de applicaties effectief te beheren. Tegelijkertijd zijn ze in veel gevallen te maatwerk voor de ICT afdeling. We merken bij bedrijven dat er een grote vraag bestaat naar diensten op het snijvlak tussen functionele aspecten en technische aspecten van Performance Management. Technision adviseurs zijn gespecialiseerd in het vertalen van business naar technische requirements en we helpen klanten bij het volledige proces van installatie tot realisatie.”

Strategische waarde voor Finext netwerk
“De start van Technision in het netwerk is voor ons van strategische waarde” zegt Martijn Meuling van Finext. “Hiermee hebben we een partner die voor onze klanten de belangrijke technische component van onze dienstverlening kan verzorgen.“

Over Technision
De specialisten van Technision helpen klanten bij het volledige proces van technisch ontwerp, installatie en probleemoplossing van Performance Management applicaties. In een multidisciplinaire aanpak combineren we de juiste vakmensen, zodat we de functionele wensen helder realiseren in een technische oplossing. Het echt begrijpen van zowel IT als Finance zorgt voor een soepel proces met als resultaat een stabiele en betrouwbare applicatie.

Nieuws

Meer nieuws over