Harvest adviseert vergelijkingssites over e-commerce

24 augustus 2010 Consultancy.nl

CompareGroup heeft adviesbureau Harvest ingehuurd om haar online inkomsten door te lichten en een nieuwe monetization strategie te ontwikkelen. CompareGroup is de eigenaar van vijf grote vergelijkingssites in vier landen: Vergelijk.nl en elCheapo.nl in Nederland, Vergelijk.be in België, Comparer.fr in Frankrijk en Vertaa.fi in Finland. CompareGroup is een Nederlands internetbedrijf gevestigd in Utrecht.

Het project van Harvest zal ruim 6 weken in beslag nemen. Onderdeel van de opdracht is een online monetization quick-scan en een analyse op de belangrijkste business metrics van CompareGroup. Daarnaast zal het adviesbureau een ‘front-end audit’ uitvoeren op de websites. De combinatie van beide analyses zal leiden tot verschillende quick-wins en lange-termijn strategische inzichten.

Over Harvest
Harvest is een niche adviesbureau dat strategy consulting diensten aanbiedt gericht op de online markt. Harvest is ook eigenaar van Harvest adVentures, een investeringsfonds van het consultancykantoor dat investeert in online start-ups met groeipotentie. Harvest is in 2009 opgericht, heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Amsterdam.

Nieuws

Meer nieuws over