Harvest ontwikkelt ecommerce strategie van Hyves.nl

17 januari 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Hyves.nl, onderdeel van TMG, heeft de samenwerking met Harvest opniew verlengd. Harvest levert al sinds de oprichting in juni 2009 adviesdiensten op het gebied van van online marketing en monetization aan het Nederlandse sociale netwerksite. Harvest heeft sinds de oprichting een snelle groei doorgemaakt – het adviesbureau heeft inmiddels zeven online consultants in dienst.

Nieuwe monetization strategie
Harvest heeft in de afgelopen twee jaar een monetization strategie ontwikkeld en de implementatie daarvan ook begeleid. In 2010 was Harvest volledig verantwoordelijk gesteld voor het behalen van de KPI’s vastgesteld in de monetization business case. Uit de evaluatie van 2010 blijkt dat de nieuwe strategie voor €1 miljoen heeft bijgedragen aan top-line omzet.

Bram Ellens, partner bij Harvest: "Hyves was na de oprichting van ons kantoor in 2009 onze eerste klant. De verlenging van de samenwerking bevestigd de kwaliteit van onze dienstverlening en de toegevoegde waarde die Harvest in de afgelopen twee jaarheeft geboden. Harvest is trots op het feit dat we de samenwerking met Hyves.nl verder kunnen continueren”.

Hyves.nl onderdeel van TMG
Social media platform Hyves.nl is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG). In november 2010 kocht de TMG 100 procent van de aandelen van sociale netwerksite Hyves. De overname werd begeleid door Deloitte Corporate Finance, onder leiding van Daan Witteveen, Partner bij het Big 4 kantoor.