Hans Tonissen wordt Principal Consultant bij Novius

02 februari 2011 Novius

Hans Tönissen is per 1 februari als Principal Consultant in dienst getreden bij Adviesgroep Novius. Daarvoor was hij werkzaam bij adviesbureau van de Geijn Partners

Hans Tönissen is een vooraanstaand bedrijfsarchitect met jarenlange advieservaring op het snijvlak van de business en ICT. Hij heeft opdrachten uitgevoerd voor onder meer UWV, Sanquin, Rijksgebouwendienst, NS, Achmea, DAS en de Belastingdienst. Daarnaast is hij al jaren als docent procesarchitectuur verbonden aan de Novius Academy en is hij samen met Novius partner Guido Bayens auteur van het boek ‘Bedrijfsarchitectuur, werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting’.

Vorige maand heeft Consultancy.nl een interview geplaatst met Tjerk Hobma - partner bij Novius. Hobma is gespecialiseerd in o.a. Business Informatie Planning (BIP).

Over Adviesgroep Novius

Novius is een in 1991 opgericht adviesbureau, dat de bedrijfsinrichting van organisaties transformeert naar een business strategie ondersteunende, samenhangende operatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen visies, aanpakken en raamwerken voor bijvoorbeeld Business Informatie Planning, Bedrijfsarchitectuur en Programma Management. Dagelijks voeren circa 70 Novius professionals strategische opdrachten uit bij toonaangevende opdrachtgevers behorende tot de top 500 van bedrijfsleven en overheid.

Nieuws

Meer nieuws over