Grow/Work Group koopt aandeel in P&O Services Groep

07 september 2010 Grow/Work Group

Grow/Work Group heeft haar positie uitgebreid met een participatie in P&O Services Groep. Met deze uitbreiding ontstaat een speler van formaat die overheden organisaties in de gezondheidszorg op maat bedient bij de in- door- en uitstroom van personeel.

Zowel voor P&O Services Groep als voor Grow/Work Group betekent deze stap een verdere invulling van de ambitie om een landelijk dekkend netwerk van diensten te kunnen aanbieden aan overheden en organisaties in de zorg. Grow/Work Group positioneert de diensten van de verschillende onderdelen - P&O Services Groep, JS Consultancy en Grow/Work Healthcare - naast elkaar in de markt. De huidige managementstructuur van P&O Services Groep blijft onveranderd.

Over Grow/Work Group

Grow/Work Group verwerft meerderheidsbelangen in HR georiënteerde bedrijven met als sectorale specialisatie overheid en gezondheidszorg. Bedrijven waarin Grow/Work Group investeert bieden dienstverlening op het terrein van werving & selectie, interim-management, consultancy en loopbaancoaching en zijn actief in de zorgsector en in het openbaar bestuur, zoals Grow/Work Healthcare en JS Consultancy.

Over P&O Services Groep

P&O Services Groep biedt overheidsorganisaties, zorg- en welzijnsinstellingen en politiek bestuurders creatieve oplossingen op het gebied van personele mobiliteit. Uniek binnen de dienstverlening is het Mobiliteitsdienstverband. Daarbij neemt P&O Services Groep het dienstverband van werknemers of bestuurders over. Zij krijgen, naast een dienstverband, gerichte persoonlijke loopbaanbegeleiding om een stevig fundament voor hun toekomst te leggen. De dienstverlening bestaat daarnaast onder meer uit interim-management, assessments en werving en selectie. P&O Services Groep heeft vestigingen in Den Haag, Hedel, Maastricht, Meppel, Tilburg en Wageningen.

Nieuws

Meer nieuws over