Frank Vogt wordt partner bij Adstrat Consulting

18 januari 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Frank Vogt (1966) is benoemd tot partner bij Adstrat Consulting. Vogt (44) werkte eerder onder andere voor adviesbureaus McKinsey & Company (2 jaar) en Accenture (5 jaar). Hij richt zich bij Adstrat Consulting op het gebied van strategie, IT en operations.

Over Frank Vogt

Frank begon als consultant bij het toenmalig Andersen Consulting (het huidige Accenture - zie hier voor een geschiedenis van Accenture). Hij werkte aan grote IT- en veranderingsprojecten binnen de divisie Handel en Industrie. Na afronding van zijn MBA op INSEAD, Frankrijk, trad hij in dienst bij strategy consulting bureau McKinsey & Company. Binnen McKinsey werkte Frank aan uiteenlopende studies zoals IT strategie, overnames en turnaround in diverse branches.

Frank maakte in 1998 de overstap naar Ahold. Binnen Albert Heijn was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij één van de Verscentrales en werkt hij als operationeel manager binnen de winkelorganisatie. Binnen Deli XL vervulde hij vervolgens de functie van IT & programma manager. Daarna volgde de overstap naar de Nederlandse Staatsloterij, waar hij de laatste drie jaar binnen de directie eindverantwoordelijk was voor IT, klantenservice en spelmanagement.

Vanaf eind 2009 is Frank werkzaam als zelfstandig adviseur en manager. Naast INSEAD studeerde Frank informatica in Delft.

Over Adstrat Consulting

Adstrat Consulting is in 1978 opgericht door consultants van Horringa & De Koning (in 1993 werd Horringa & De Koning overgenomen door Boston Consulting Group). Adstrat Consulting biedt diensten op het gebied van strategie en management. Het adviesbureau is gevestigd te Leiden.