Axiom EPM opent eerste kantoor in Nederland

05 mei 2011 Consultancy.nl

Axiom EPM, een adviesbureau op het gebied van financial planning, performance management en EPM software, heeft onlangs een nieuw affiliate-kantoor geopend in Nederland. Het kantoor gevestigd te Rotterdam zal klanten in Nederland en Oost-Europa bedienen, en wordt geleid door industrieveteraan Raymond Leggett.

Het Nederlandse kantoor van Axiom EPM gaat software-, implementatie-, consulting- en supportdiensten leveren aan bestaande cliënten in Nederland en Oost-Europese EU-landen. Axiom heeft klanten in Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Roemenië en Bulgarije.

“De uitbreiding in Oost-Europa is onderdeel van ons strategisch plan om ongeëvenaarde expertise- en serviceniveaus te leveren aan cliënten wereldwijd”, zei Michael D. Choi, CEO van Axiom EPM. “Dit nieuwe kantoor is een belangrijke toevoeging aan onze snel uitbreidende footprint. We zijn enthousiast over de groeiperspectieven van onze enterprise planning en reporting solutions in de regio.”

Axiom EPM Global Network heeft affiliate- en partnerkantoren in Londen, Brussel, Melbourne, Rotterdam, Madrid, Stockholm, Waterford, Moskou, Monterrey en Portland.

Nieuws

Meer nieuws over