Finance consultant TriFinance opent Rotterdam kantoor

02 april 2010 Consultancy.nl

TriFinance, een consultancybureau op het gebied van finance en control, heeft een tweede kantoor geopend in Nederland. Het adviesbureau heeft al sinds de oprichting in Nederland (2005) een kantoor in Amsterdam, gisteren is ook een kantoor in Rotterdam geopend. 

Het adviesbureau is in 2002 opgericht in België en is actief op het gebied van financiële consultancy en project management. TriFinance levert ervaren financiële managers en experts aan het bedrijfsleven en overheid. Daarnaast richt TriFinance zich op werving- en selectie van finance consultants.

TriFinance Rotterdam
Aan het hoofd van de Rotterdamse vestiging staat Rob Valkenburg (38), die sinds februari 2007 in dienst is bij TriFinance en eerder carrière maakte bij KPMG. Wouk Witte en Eelco Bosscher completeren als Business Manager en Business Consultant het Rotterdamse management.

Volgens Pieter Smit, Marketing Manager TriFinance, is er vooral voor de Maasstad gekozen vanwege het potentieel aan gekwalificeerde consultants in regio. “De TriFinance formule, waarbij onze consultant in het veld permanent kan terugvallen op de vakkennis van het collectief, mag gerust uniek genoemd worden. Deze formule is in hoge mate bepalend voor ons huidige succes en snelle groei".

"Daarnaast bemerkten wij de laatste tijd dat er steeds meer aanvragen uit de regio Rotterdam komen, vandaar dat onze keuze om hier een vestiging te openen voor de hand lag. Rotterdam heeft een gezond economisch klimaat en er wordt hard gewerkt. Dat sluit perfect aan bij onze bedrijfscultuur. Ik verwacht dat wij ook hier snel groeien”.

Nieuws

Meer nieuws over